MCDONALD'S WESTERHAVEN

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Westerhaven. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 19:50 Koud eten volgende graag warm eten
28 jan 2023 om 3:33 Sukkel bezorger neem totaal verkeerde route en komt met koud eten. Gast kan geen Nederlands en spreekt amper Engels en loopt gewoon weg als ik er iets van zeg. Nog nooit zo'n mongool meegemaakt.
27 jan 2023 om 19:03 Weer lekker gratis gegeten! de helft ontbrak weer! Gewoon klacht indienen en je eet voor nop!
18 jan 2023 om 14:08 Friet was helemaal koud en de burgers lauw.
10 jan 2023 om 11:33 Heerlijk gratis gegeten! De hele bestelling weer verkloot, maar klacht ingediend en mijn geld terug gekregen, wat er wel was opgegeten gaat lekker zo! Wat voor volk werkt daar man, ze kunnen beter stoppen met bezorgen, het is altijd slecht koud
8 jan 2023 om 23:21 Het was later dan aangeven en het was koud.
8 jan 2023 om 1:32 If you pay over 5 fuckin Euros for a lousy fries, you expect it to arrive hot or warm. The fries were cold, man. Who eats cold fries? What is wrong with your outfit? Don't deliver if you can't guarantee minimum quality. What is wrong with you people?
2 jan 2023 om 19:17 Het eten was lauw en veel te duur.
1 jan 2023 om 21:48 Koud eten na lang wachten. We hebben alles in de magnetron moeten opwarmen. Koude franse frietjes opgewarmd in de magnetron worden overigens slap en vies. Geen aanrader!
1 jan 2023 om 21:29 Ik bestelde bij deze mac omdat hereweg vorige keer gewoon focking geen broodje op mn burger had gedaan. Bestel ik nou westerhaven , vergeten ze mijn chili chicken en cheeseburger. Altijd verneuken jullie mijn bestelling. Bezorger was wel aardig
1 jan 2023 om 20:26 We miste een deel van de bestelling en de patat was koud
1 jan 2023 om 20:15 Te koud