MCDONALD'S WESTERHAVEN

MCDONALD'S WESTERHAVEN McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 994 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Westerhaven. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 9:39 Heeel erg lang gewacht en hele slappe friet.. en de hamburger was ook niet meer warm
8 aug 2022 om 19:49 Lauw warm eten en veel te duur geworden. Kan geen losse hamburger of cheeseburger meer bestellen alleen in happy meal. Geen kleine milkshake, alleen medium en groot. Ga geen mac meer bestellen.
6 aug 2022 om 1:46 Alles was koud frietjes burgers mac kroket Dubbel tasty menu Qp menu ontbreekt Bezorgkosten van 2,99 Bestelling 47 euro Geen aanrader mac kan niks met je bestelling doen en dan moet je thuisbezorgd bereiken telefonisch contact gehad
4 aug 2022 om 21:39 Friet knapperig, burgers heerlijk. Snelle bezorging
3 aug 2022 om 16:40 Bezorging duurde langer dan aangegeven. Rietje vergeten voor de ijskoffie en de ijsjes werden al een beetje zacht. Maar hé, wat was het verder lekker!
31 jul 2022 om 21:18 Patat was koud en slap. De kipnuggets zijn niet bezorgd en het drinken was omgevallen, waardoor alles nat was. De bezorgster heeft een tijd stil gestaan, kon het niet vinden denk ik en ik kon helaas geen contact met haar leggen.
31 jul 2022 om 19:44 Alles was nat van de Coca Cola en bestelling is te lang onderweg geweest, friet was slap en nog maar net warm. Schandalige bezorging, voor mij niet weer een keer.
31 jul 2022 om 13:23 Saus niet meegeleverd en een uur gewacht op mijn bestelling. Patat was slap en koud, geen koolzuur in de cola. Ga zo door toppers, kut tent
30 jul 2022 om 8:04 Saus niet meegeleverd. Teleurstelling als je verder niks in huis hebt.
28 jul 2022 om 21:20 Lang moeten wachten. 2 happy meals besteld omdat je anders niet los de hamburger kan bestellen. Ben echt dol op mcdonalds, maar dit was echt 'n grote teleurstelling. De patat was echt vies, koud en heel slap. Alles was koud maar te hongerig voor oven
28 jul 2022 om 18:56 Weer iets verkeerd gegaan bij de bestelling. Het klopt nooit. Erg vervelend, zo moeilijk kan het niet zijn toch.
27 jul 2022 om 5:58 De patat was koud en het drinken omgevallen. Erg jammer!