MCDONALD'S WESTERHAVEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1060 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Westerhaven. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 21:13 Bezorging duurde erg lang en eten was slof
5 okt 2022 om 21:23 Dit is de tweede keer dat we bij de bestelling de bestelde sausjes niet bijgeleverd kregen. Ook geen rietjes voor bij de drankjes
5 okt 2022 om 21:07 Jammer het is gewoon jammer. 2 uur van te voren een tijd doorgeven en 40 minuten later laten komen. Bezorger had ik meerdere bestellingen stond al 3 straten verder op om te kijken of hij het niet kon vinden. Gewoon jammer
3 okt 2022 om 23:32 Ik had het bestelt zodat het om 19:00 uur bij mij geleverd zou worden en ik kreeg mijn eten pas om 19:45. Was niet de fout van de bezorger, maar van McDonalds.
2 okt 2022 om 21:54 2x verkeerde bestelling ontvangen. Bij telefonisch contact werd direct doorverwezen naar Thuisbezorgd en gemeld dat nabestelling niet mogelijk was.
2 okt 2022 om 9:42 Koud eten, cola halfleeg bij opene
1 okt 2022 om 20:55 Koude frietjes en van de 3 porties was 1 portie half vol. 1 frites saus open. Voor dit geld niet lekker gegeten.
1 okt 2022 om 20:44 Verkeerde order, koud, drinken omgevallen in de tas
1 okt 2022 om 15:44 Kan sneller, eten is zoals je van mcdonalds overal gewend bent, dus prima
1 okt 2022 om 8:21 Eten veel te laat bezorgd en vervolgens was het koud. Als je vervolgens belt krijg je een chagrijnig antwoord dat je maar gewoon moet wachten.
30 sep 2022 om 17:03 Koud eten, cola was al in de zak omgevallen en lekte door de tas heen. Niet echt een aanrader
27 sep 2022 om 22:17 Op het eten niets aan te merken. Bezorging was goed.